Vi anställda får massage som en personalförmån

Hej allihopa som tagit er en liten stund av er tid för att komma inom här i min blogg för att se om det jag skriver om idag kan vara av intresse. Jag har ett riktigt monotont jobb men världens bästa chef och arbetskamrater. Hade det inte varit för den trevliga stämningen på jobbet hade jag sökt mig någon annanstans men har man en bra chef och supertrevliga kollegor så har man! Nu har vi anställda fått en riktigt fin förmån, vi ska få gå på företagsmassage. Chefen har kommit överens med ett företag som erbjuder massage i Klippan med omnejd att vi ska få massage genom detta företag, och företaget som jag pratar om heter Eva Klang Friskvård & Underhållning. 

Jag har tjuvstartat redan för jag är den första i personalen som igår fick massage och det var helt underbart, nu har mina kollegor verkligen något att se fram mot. Det är ingen slump att vår chef valde just det här företaget för det var viktigt för honom att hitta ett företag inom massage i Klippan med omnejd där den som ger dessa massagebehandlingar har kunskap och kompetens i friskvård och hälsa och givetvis också är utbildad i massage. Allt detta har hon som äger Eva Klang Friskvård & Underhållning kompetens inom och det borgar då för att det är kvalitet i dessa behandlingar i massage vilket så klart är viktigt när det gäller att vi anställda ska få känna att våra kroppar blir litet mer hållbara. Jag som har varit där vill verkligen rekommendera er som befinner er i Klippan med omnejd och som är intresserade utav massage att höra av er till Eva Klang Friskvård & Underhållning.