Medicinsk fotvård i Östersund

Hej på er alla ännu en gång och till ett inlägg där jag riktar in mig till er som på något sätt upplever att ni har problem med era fötter. Jag och min bästa kompis var ute i skogen och plockade blåbär och svamp, och jag märkte att jag hade ont i fötterna och det förstörde hela naturupplevelsen. Det blev särskilt påtagligt efter ett par timmar ute i skogen, och när vi var tillbaka i stan sökte jag på nätet efter medicinsk fotvård i Östersund för jag bor ju här i denna stad, och så fick jag syn på ett företag som jag ringde till och beställde en tid till dagen efter, och namnet på det här fotvårdsföretaget är Fjällfötter

Det var så underbart att få komma dit och få fötterna omhändertagna och efteråt kände jag mig avslappnad i hela kroppen. Det var inte att undra på att jag hade ont i fötterna för jag hade både djupa hälsprickor och extremt tjocka förhårdnade på hälarna. Därför tog det en bra stund för hon som har Fjällfötter att få ordning på fötterna, över en timme tog det men efteråt var det lika stor skillnad som natt och dag. Jag ska erkänna att jag har varit slarvig på att ta hand om mina fötter men det ska det bli ändring på fortsättningsvis. Jag har nu köpt redskapen som jag behöver för att ta hand om mina fötter på bästa sätt härhemma. Men det kommer att behövas några återbesök hos Fjällfötter, för en behandling gjorde som sagt nytta men det är långt ifrån tillräckligt. Är det någon av mina läsare som behöver medicinsk fotvård i Östersund så rekommenderar jag er att boka en tid till Fjällfötter.