Massage på semestern

Nu har jag semester och det är en tid på året som jag försöker gå ner i varv. Jag har därför inget särskilt planerat som jag ska göra för jag föredrar att bara ta det lugnt. Men jag har i alla fall en sak jag ska göra i morgon faktiskt, och det är att jag ska gå och få massage i Visby på ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Jag är så lyckligt lottad så att jag bor på Gotland för vem behöver resa bort när det är så fint här. Nu är det inte första gången som jag går på massage i Visby hos Rosenmetoden Massage för kropp o själ, flera gånger har jag gått dit för jag behöver dessa behandlingar i massage eftersom jag har kroniska spänningar och värk i kroppen. Det har att göra med att jag är 50 fyllda och har man jobbat inom vården i hela livet som jag vore det konstigt om inte alla tunga lyft satt sina spår. Genom en kollega till mig som hörde mig klaga över värken fick jag reda på att Rosenmetoden Massage för kropp o själ finns, min kollega hade varit där och hon har ungefär samma problem med värk som jag. Hon hade blivit hjälpt och menade på att jag åtminstone borde prova ett par behandlingar vilket jag gjorde, sedan har jag fortsatt att gå tillbaka en gång i månaden för inte nog med att denna massage har god effekt på värken, den får mig även att slappna av. Jag mår vansinnigt gott av denna massage i Visby. Det går att få vanlig massage, regndroppsmassage och aromamassage, det är bara en fråga om vilket man föredrar, jag undrar just vilken massage som ni kommer tycka bäst om?