Jag har börjat gå i samtalsterapi

God eftermiddag alla följare! Hoppas att ni har haft en bra dag och vecka hittills, och att den bara blir bättre såklart. Med förhoppningen att förgylla er dag en aning skriver jag nu det här inlägget. Idag kommer det till viss del handla om dit jag vänder mig till för samtalsterapi i Avesta, fortsätt bara att läsa om det här intresserar dig.

Sedan en tid tillbaka har jag gått i samtalsterapi, det beror framförallt på att jag vill ha någon utomstående att prata med när det kommer till vissa vardagliga problem. Jag tycker att det är mycket lättare att prata med någon som man inte har en relation till, det gör att jag lättare kan lätta på mitt hjärta. Som sagt har jag gått i samtalsterapi under en period nu och jag kan meddela er om att det verkligen har hjälpt mig, jag känner mig inte lika tung som jag har gjort tidigare. Det gör i sin tur att jag mår allt bättre än tidigare. För samtalsterapi i Avesta vänder jag mig till Maria Andersson, ett företag som har samma namn som grundaren. Tidigare gick jag till ett ställe som jag inte tyckte gav mig något så jag letade upp ett annat ställe att gå till, vilket blev Maria Andersson. Sedan jag började gå dit har jag som sagt börjat må bättre, därför kan jag informera er om att det verkligen har betydelse vem du pratar med. Går du i samtalsterapi hos någon som inte tycks hjälpa dig finns det många andra där ute som du kan vända dig till. Men ifall ni skulle vara intresserade av samtalsterapi i Avesta tycker jag verkligen att ni borde kolla in Maria Andersson. Skulle det låta intressant kan du klicka dig vidare på länken ovan, då kommer du direkt till hennes hemsida där du kan läsa mer om henne och hennes arbete. På så sätt kan du få en överblick och kanske en känsla för om det skulle vara något för just dig.